Werkwijze

#1 Concept design

Het concept uitwerken is het belangrijkste voor het produceren van een video. In deze stap wordt het verhaal uitgewerkt, de sfeer bepaald en wat voor benodigdheden we nodig hebben om de video te realiseren. Ook wordt er in deze fase al vastgelegd wat er gefilmd moet worden en wordt er een planning gemaakt voor de filmdagen.

#2 Film dagen

Stap twee is de draaidag. Op de draaidag komen wij filmen op de afgesproken tijd en locatie. Wij zorgen dat we ruim op tijd aanwezig zijn voor de voorbereidingen (zoals apparatuur klaar zetten) en hebben de geschikte apparatuur mee. Vervolgens is het tijd om te beginnen met de opnames!

#3 Video montage

Nadat we alle draaidagen hebben gehad, gaan we beginnen aan de montage. De beelden worden ingeladen, bekeken, gesorteerd en vervolgens wordt er een verhaal neergezet op de tijdlijn. Het verhaal wordt dan eventueel versterkt door geluiddesign, kleurbewerking, muziek en graphics. Als dat is gebeurd is de film klaar om geleverd te worden!

#4 Oplevering

Als de film klaar is wordt deze online verstuurd naar de opdrachtgever. Tenzij anders is afgesproken. Mocht het om grote video’s gaan worden deze online geplaatst en verstuurd met een private linkje via de mail. Dit voorkomt zelf onnodig gedoe met downloaden waardoor je de video rustig kunt bekijken en eventuele opmerkingen kunt doorgeven. Als de video naar wens is wordt de gehele video in hoge kwaliteit opgestuurd.

MEER DAN 80% VAN HET INTERNET VERKEER BESTAAT UIT VIDEO

Marijke

Marijke is een fanatieke filmmaker die graag haar creativiteit naar voren laat komen in het gehele proces. Ze is een goede planner en zorgt dat de benodigde stappen in het proces soepel verlopen. Ze draait vaak als tweede camera operator mee voor de sfeeropnames en is dol op het schieten van content met haar telelens. Verder wordt ze vaak ingezet als editor om de sterke kanten van bedrijven in het verhaal naar voren te halen. Daarnaast is ze het gezicht achter de fotografietak van ViewMotion en houdt ze zich bezig met de sociale media kanalen.

Coen

Coen is een gedreven filmmaker die zich verder wilt ontwikkelingen als Director of Photography (D.O.P.). Hij is de man achter de camera en is gespecialiseerd in het werken met stabilizers. Met zijn technisch sterke inzichten weet hij de juiste apparatuur te vinden voor iedere klus en weet hij de juiste settings te creëren. Daarnaast bewerkt Coen de kleuren in de montage waardoor de juiste sfeer in de video naar voren komt.

Zij gingen je voor