Videoproducties

Promotie video

Heb je een service of dienst die je graag onder de aandacht wilt brengen bij je doelgroep? Dan is het inzetten van een promotievideo een uitstekende keuze, waar wij graag bij helpen!

Je kunt ook gebruik maken van een promotie video als je iets wilt aankondigen aan de doelgroep. Denk aan een workshop die eraan komt, een oproep vanuit je bedrijf dat er vacatures open staan of een groot project waar je bedrijf mee bezig is of een project dat van start is gegaan.

Aftermovie

Heb je een evenement, workshop of beurs gepland staan met je bedrijf en wil je hiervan graag een sfeerimpressie hebben? Dan is een aftermovie video een echte aanrader.

Met een aftermovie video laat je jouw doelgroep of medewerkers nagenieten van de georganiseerde dag. Ook kun je de video naderhand inzetten ter promotie van toekomstige evenementen.

Productvideo

Wil je een product promoten? Dat kan door middel van een product video.

Met een product video kun je reclame maken over wat het product doet en hoe het werkt of om een nieuwe collectie uit te brengen. Je zou je doelgroep kunnen informeren over bestaande producten of een nieuw product in de spotlight kunnen zetten.

Bedrijfsvideo

Vind je het leuk om je doelgroep een kijkje achter de schermen te geven? Dan kan een bedrijfsvideo je daarbij helpen.

Met een bedrijfsvideo kun je laten zien waar je bedrijf voor staat, wat je merk betekent en hoe alles in zijn werking gaat. Hierdoor creëer je een sterke band met de doelgroep.

Instructievideo

Zou je graag een instructievideo willen hebben van je diensten en/of producten? Dan helpen wij graag met het uitbeelden van een stappenplan!

Een instructie video is een handig middel om je klanten te helpen en te adviseren. Hebben de klanten vragen over hoe een product werkt kun je ze doorverwijzen naar de video, waardoor aan beide kanten veel tijd wordt bespaard.

Online content video

Heb jij een eigen YouTube kanaal of wil je beginnen met een online academy? Wij helpen je hier graag mee en zorgen voor de gehele videoproducties, zodat jij daar niet naar om hoef te kijken.

Dit bespaard je niet alleen veel tijd en energie, maar je krijgt er ook nog mooie content en kwalitatief hoogwaardige video’s voor terug.

Ook kunnen wij video’s optimaliseren voor sociale media platformen (o.a. Instagram). Elk platform heeft namelijk zijn eigen format (eisen en regels) omtrent content. Door video’s te optimaliseren en vorm te geven naar een specifiek platform, haal je het beste uit je video.

Zij gingen je voor