Fotografie

BEDRIJFS-FOTOGRAFIE

Bij een bedrijfsreportage kunnen wij de handelingen, diensten, service en de werkvloer met de juiste sfeer van het gewenste bedrijf vastleggen. Eigenlijk alles wat te maken heeft met het bedrijf leggen wij vast. Dit geeft een mooie sfeerimpressie en tevens de juiste input voor op de website of sociale media kanalen.

Zodra er op voorhand wordt besproken waarvoor de foto’s dienen, zorgen wij dat de foto’s in de juiste formaten en kwaliteit worden geleverd. Dit komt onder andere ten goede aan de snelheid van de website (en dus de ranking in Google), maar zo voorkom je ook dat foto’s op een verkeerde manier worden afgesneden binnen sociale media kaders.

INTERIEUR-FOTOGRAFIE

Wil je leuke stijlvolle foto’s van je nieuwe huis omdat je trots bent op het resultaat na die zware verbouwing? Of wil je juist je huis/bedrijfspand verhuren of verkopen? Wat beide gevallen (en nog veel meer gevallen) betreft kun je bij ons terecht.

Wij zorgen ervoor dat de sfeer goed vastgelegd wordt op camera dankzij ons oog voor detail. Zo schieten wij de foto’s vanuit verschillende hoeken, standpunten en dieptes waardoor iedere ruimte er netjes uitziet. Daarnaast vinden we het belangrijk om de karakteristieke eigenschappen van ieder huis of pand naar voren te laten komen.

 

PRODUCT-FOTOGRAFIE

Heb je nog geen goede foto’s van je producten, maar wil je deze wel duidelijk en op een aantrekkelijke manier aan de klant presenteren? Dan helpen wij je graag!

 

Kwalitatief goede foto’s stralen professionaliteit uit, waardoor de doelgroep meer waardering voor het product en het merk zal krijgen. Ook is het bewezen dat consumenten een product minder snel zullen aanschaffen wanneer de foto’s er onaantrekkelijk en van slechte kwaliteit uitzien.

Wij vinden de manier van de foto (afhankelijk van het soort product) erg bepalend voor de kwaliteit. Zo kun je ervoor kiezen om het product in een sfeervolle omgeving neer te zetten omringd door decoratie of met een bijpassende achtergrond. Wanneer er voor webshop producten wordt gekozen kan het vaak ook handig zijn om het product ‘kaal’ te fotograferen (met een witte achtergrond) zodat de consument een goed beeld krijgt van het product.

Productfoto’s worden veelal ingezet voor webshops, websites en sociale media kanalen. Ook hier geldt weer dat het doel vooraf besproken kan worden, zodat de foto’s optimaal benut kunnen worden op het juiste platform.

EVENT-FOTOGRAFIE

Evenementen, workshops of beurzen worden vaak georganiseerd met een speciale reden. Dit kan een stukje naamsbekendheid zijn of een manier om klanten te onderhouden.

Door de gebeurtenissen vast te leggen, kun je mensen online laten zien wat je offline hebt gepresenteerd. Maar je brengt de doelgroep tegelijkertijd ook op de hoogte van het feit wat je bedrijf allemaal te bieden heeft. Wellicht worden mensen enthousiast als ze die toffe workshop zien en willen ze de volgende keer ook graag zelf deelnemen of komen ze je de volgende keer bezoeken op de beurs om persoonlijk contact te hebben.

Wat de speciale reden ook is, door unieke foto’s van de gebeurtenis te maken en deze online te presenteren, kun je extra exposure genereren bij de gewenste doelgroep.

 

PAARDEN- EN HONDENFOTOGRAFIE

Helaas blijven onze geliefde viervoeters niet ons hele leven bij ons en daarom is het zo belangrijk om de mooie momenten met hen te koesteren. Mocht je graag mooie herinneringen met je grote liefde vast willen leggen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Het vastleggen van het perfecte plaatje is niet altijd even makkelijk met levende dieren, maar dankzij onze ervaring en een flink portie geduld is het ons tot nu toe nog altijd gelukt. Ons voordeel is dat we beiden veel weten van honden en paarden, waardoor we op de juiste manier met hun lichaamstaal om kunnen gaan en ze op een fijne manier weten te triggeren zodat die ene speciale blik kan worden vastgelegd.

Aangezien we graag zoveel mogelijk mensen willen helpen met het vastleggen van een bijzonder moment met hun viervoeter hebben we pakketten samengesteld. KLIK HIER voor meer inspirerende foto’s en de prijzen.

 

Zij gingen je voor