Diensten

Videoproducties

We verzorgen graag de gehele videoproductie voor je bedrijf. Dit doen we door vooraf samen te gaan kijken naar de doelen en doelgroepen die voor je bedrijf relevant zijn . Vervolgens vertalen we deze doelen door naar pakkend beeld wat de doelgroep aan zal spreken. Doordat we vooraf samen alles duidelijk op papier zetten , kunnen wij het doel en de behoeftes van de doelgroep tijdens de productie, maar ook tijdens de postproductie terug laten komen in het beeldmateriaal. Dit zal zorgen voor een zeer bruikbaar en mooi resultaat.

Videografie

Naast de gehele verzorging van videoproducties zijn we ook in te huren als videograaf. Een extra helpende hand tijdens opnames is namelijk vaak erg handig. Denk daarbij aan situaties wanneer er een invaller nodig is, voor de opnames van een behind the scene of het invullen van meerdere camera registraties. Buiten het camera werk om kunnen wij ook zorgen voor de inhoudelijke regie, belichting en de geluidsopname. Tevens beschikken wij over eigen apparatuur.

Editen

Ondanks dat onze diensten vaak bestaat uit eigen beeldmateriaal, zien we er ook altijd een uitdaging in om een video te monteren uit bestaand materiaal. In dat geval kun je de beelden naar ons opsturen en bespreken we samen wat je verwachtingen zijn van de video. Vervolgens gaan wij aan de slag met de montage door het verhaal in de juiste volgorde neer te zetten, de kleuren te bewerken, het geluid te optimaliseren en zullen we zorgen voor eventuele bijpassende muziek.

GENEREER MEER ZICHTBAARHEID MET VIDEOMARKETING

Showreel 2018

Wij zijn twee jonge filmmakers die zich vol enthousiasme in een opdracht storten. We halen onze energie uit het goed afronden van opdrachten en het overtreffen van de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Twee mensen zien nou eenmaal meer dan één persoon en dat is precies waar onze kracht ligt. We vullen elkaar aan in onze werkzaamheden, waardoor er geen detail onopgemerkt blijft. Ondertussen hebben we al wat gave producties mogen maken voor verschillende opdrachtgevers. Benieuwd naar een paar toffe shots van deze producties? Bekijk dan de showreel hierboven.
 
BEKIJK MEER CONTENT

Zij gingen je voor